top of page

Vanliga frågor

Allt du behöver veta

Behöver du hjälp? Innan du plockar upp telefonen, ta gärna en titt på svaren till några av de vanligaste frågorna vi brukar få. Om du inte hittar svaret på din fråga här, kontakta oss gärna. Vi är mer än glada att få hjälpa till.

Hur fungerar det?

Med en trådlös handkontroll bestämmer du din egen hastighet och du svänger likt en vanlig surfbräda genom att förflytta din vikt. Brädorna drivs av batterier och en mycket kraftfull elektrisk motor. Motorerna är skyddade så att man inte skall skada sig. De olika brädorna har olika prestanda. De som går platt på vattnet har en högre hastighet genom jetdrift. De brädor som har en vinge (Efoil) har en lägre hastighet men längre nyttjandetid.

Hur svårt är det att surfa på era brädor?

Det är väldigt enkelt att surfa på dessa brädor, men det krävs såklart lite tid för att vänja sig, precis som vilken annan vattenaktivitet. De flesta av våra åkare kan stå kontrollerat på brädan inom 30 minuter, bara på första gången! Brädorna på vinge (Efoil) kan kräva mer övning innan surfaren kan framföra dem obehindrat.

Hur länge håller batteriet?

Batterikapaciteten varierar mellan de olika brädorna. De brädor som har vinge (Efoil) har ett lägre motstånd i vattnet och kan användas längre. För en vattenplanande bräda kan man räkna med 30-40 minuter beroende på vikt och hastighet. För Efoil räcker batteriet från en timme och ända upp till två timmar beroende på vikt och hastighet. Vi brukar säga att batteriet räcker nog längre än va du gör. Efter en halvtimme är man rätt mör, då det är en jättebra träning med mycket simning.

Vilka betalsätt accepterar ni?

Vi använder oss endast av Swish.

bottom of page